Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megkínozták az Rihannát: ez lett az eredmény

Rihanna teste lassan úgy néz ki, mint egy tetoválószalon bemutató albuma. Sokszor írtunk már a különböző "testképeiről" és azok jelentéséről, de az még egyetlen alkalommal se került szóba, hogy a tetováláskor milyen fájdalmakat is él át. Márpedig a legutóbbi beavatkozás fájdalmasra sikeredett.

Rihanna szenved, nyög és még a fejét is elfordítja, nézni sem bírja a kézfején és csuklóján elvégzett újabb speciális díszítést. Ezúttal ugyanis egy tradicionális Maori-tetoválást csináltatott Új-Zélandon tett látogatásakor.

Az aucklandi tetoválószalon tulajdonosa fel is töltötte az erről készült videót a YouTube internetes videómegosztó portálra. A szigetlakó bennszülöttek hagyományos módszere szerint, a festékanyagot egy fém fésűvel, úgynevezett karcolótűvel szinte bekalapálják a bőrfelületbe, ez pedig meglehetősen fájdalmas eljárás.

„Rosszabbnak látszik, min egy vacsora Chris Brownnal” – viccelődött a neten egy rajongó (Brown Rihanna volt barátja, akit az énekesnőt 2009-ben történt testi bántalmazásáért el is ítéltek). Rihanna az új tetoválás beszerzése mellett három koncertet adott Új-Zélandon.