Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Leszbikus csóközön a ValóVilág villájában - galéria!

Nem bír magával VV Dóri. Amint egy kis buli kerekedik a villában beindul, és azonnal bensőségesebb viszonyba kerül még a lányokkal is.

Kattints a fotóra a galéria megtekintéséhez!
Bevallása szerint ugyanis számára ez jelenti a szórakozás, az pedig, hogy ehhez mit szólnak a választottjai, nem igazán érdekli - egyszerűen lekapja, aki az útjába kerül.

Ahogy azt az összefoglalóból láthatják a nézők, Dóri igen csak elengedte magát csütörtök este. Egy kis alkohol hatására persze mindenkinek jobb kedve lett, Dóri pedig ezt úgy ünnepelte, hogy sorra csókolta meg a lányokat. Először Fanni került a hálójába, majd Edinával próbálkozott.

– Nekem ezek a csókok nem jelentenek semmit, én így szórakozom – mondta Dóri a riportszobában. – Korábban is volt már példa ilyesmire, nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani – magyarázta a lány.

Persze villatársai sem vették túlságosan komolyan a dolgot, inkább csak így heccelték a fiúkat, akik persze szájtátva nézték a csajok játékát. Egyik lány sem ellenkezett a leszbi csókok miatt, sőt úgy tűnt, kifejezetten élvezték a helyzetet. Hogy ez csupán az alkoholnak köszönhető vagy esetleg Dórinak valóban ekkora a vonzereje, a jövőben kiderül. 
     

Nincsenek megjegyzések