Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Már szinte félelmetes, mennyire élethű ez a szexrobot

Az egyik úgy szexrobot nem csak beszél és kifejezi az "érzelmeit", hanem annyira hiányol téged, hogy sms-t is ír neked mialatt munkában vagy.
A RealDoll névre hallgató szexrobot leiskolázza az összes hasonló próbálkozást, ez a "baba" olyan dolgokra képes, amik első hallásra meghökkentőek, de valójában inkább már rémisztő az, hogy mennyire képes másolni az emberi viselkedést a szexuális játékszer. A gyártő vezérigazgatója, Matt McMullen elárulta, hogy a RealDoll robotok utánozzák a légzést, van pulzusuk, mosolyognak, és ha arra van igény, még mocskosan is beszélnek partnerükhöz.

A felhasználó akár különféle akcentusokat is beállíthat, így a szexrobot valóban úgy fog megszólalni, ahogy a vásárló számára az a legizgatóbb. A RealDoll arca realisztikusan megjeleníti a beprogramozott érzelmeket, ha éppen szomorkás hangulatot állítunk be rajta, akkor bizony ez is látszódni fog a roboton. Mindezt egy egyszerű telefonos alkalmazás segítségével lehet szabályozni. Mindezeken túl, a robot még hiányolni is fogja emberi szerelmét, ugyanis napközben kedves szöveges üzenetekkel bombázza majd a vásárlót. 

RealDoll (@abyssrealdoll) által közzétett fénykép,

Korábban már írtunk arról, hogy a kutatók szerint a robotokkal való szexuális együttlét akár komoly függőséget is okozhat, a jelenlegi tervek szerint 2017 végén pedig legördül a futószalagokról az első RealDoll robot, ami láttán ez már nem is tűnik lehetetlennek. 


Nincsenek megjegyzések