Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Rékasi Károlynak új munkát kellett keresnie

Már-már unja az egészségi állapotát firtató kérdéseket Rékasi Károly, aki most azt élvezi, hogy végre ismét hasznosnak érezheti magát. Az új munkájában nem akadályozza a két mankója
Korábban már mesélt arról Rékasi Károly, hogy nem kap szerepet a színházban, és a az állapota miatt a Barátok közt forgatásai sem jöhetnek szóba. A BEST magazinnak elárulta nemrég, hogy a tartalékai elfogytak és Rékasi egy éve nem is dolgozott. Most újra dolgozik, igaz, nem a színházban és egyelőre a sorozatban sem tűnik fel. 

"Sajnos sem a József Attila Színházban nem tudok dolgozni, sem pedig a stúdióban, ahol a Barátok köztöt forgatják. Már nem várhatom el, hogy alkalmazkodjanak hozzám. Kiszámíthatatlan helyzetek sorozata, amit nekem ez a helyzet produkál. Tudomásul kell vennem, hogy amikor majd helyreáll az egészségem és teljes erővel tudok megint a hadszíntérre lépni, akkor dolgozom majd színpadon. De addig egy másik munkát kellett keresnem, és szerencsére a szinkronberkek befogadtak. Ha az embernek van valamiféle megnyilvánulási helye, van munkája és alkalmazzák, akkor azt érzi, hogy rá még mindig szükség van, és lehet használni. Ez a tudat pedig hozzásegít a gyógyuláshoz”- magyarázta az AcNews-nak a színész.

Ahogy Rékasi Károly mondja, ha nem jön a szinkronmunka, akár árufeltöltőnek is elment volna, mert az is ugyanolyan munka, mint bármelyik, és ha pénz kell, akkor nem lehet válogatós. A színész nem tudja, mikor állhat újra színpadra, de már nagyon várja, hogy szerelmével, Pikali Gerdával együtt dolgozhassanak. 

Nincsenek megjegyzések