Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Bár már úton a baba, Radics Gigi kezét még nem kérte meg a párja – Ezt mondta az esküvő kapcsán az énekesnő

Bár már kapcsolatuk első néhány hónapjában érezték, hogy egymás mellett szeretnék leélni az életüket – és a baba is úton van –, Radics Gigi és párja, Mikus Áron még nem tűzte ki az esküvő dátumát, sőt, egyelőre gyűrű sem került az énekesnő ujjára – tudta meg a Bors.

A 23 éves énekesnő és párja első közös gyermeküket várják. Radics Gigi a Borsnak elmondta, „leírhatatlan boldogság tombol” benne, hiszen mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni, és örül annak, hogy ez egy hozzá illő társsal valósulhat meg.

Az énekesnő elmondta, bár Mikus egyelőre nem kérte meg a kezét, az, hogy szeretnék összekötni az életüket, már kapcsolatuk első néhány hónapjában világossá vált, ezért most már csak idő kérdése, hogy mikor kerül gyűrű az ujjára. A lánykérés Radics szerint valószínűleg meglepetés lesz.

Néhány napja a Megasztár felfedezettjének egyik közeli barátja mesélt arról, hogy az énekesnő gyerekkora óta nagy esküvőt szeretne, ezért a járványhelyzet miatt idén biztosan nem lett volna esküvő. Ezt erősítette meg a Borsnak adott interjújában Radics Gigi, mondván, „fontos számomra, hogy a szeretteim mellettem legyenek a nagy napon, és abból kiindulva, hogy a szülinapomon, szűk körben 128-an gyűlünk össze, ez nem egy kis lagzi lesz”.

Az énekesnő elmondása szerint egyelőre azt sem döntötték el, hogy a fővárosban vagy egy Salgótarjánhoz, Radics szülővárosához közeli városban szeretnének egybe kelni. „Tatán gondolkodom, mert közel is van, és egyszerűen gyönyörű kis város. Persze mindez a jövő nyár zenéje” – mesélte Radics Gigi, hozzátéve: az viszont már biztos, hogy egy hagyományos, magyaros lagzit terveznek.

Nincsenek megjegyzések