Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi az az angyalmágia?

Az angyalmágia az angyalok segítségével végzett mágia. Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van szó, hogy bizonyos szertartásokat, varázslatokat (és nem mágiákat, ahogy nincsenek médiák, vagy ablakokok meg kenyerekek sem) végzünk angyalokkal. Különböző módokon segítséget kérünk angyalainktól.
MI AZ ANGYALMÁGIA LEGFŐBB CÉLJA?

Igyekszünk bevonzani őket életünkbe és együtt munkálkodni velük. Az angyalok a mi szükségleteinkhez szabják a velünk való érintkezést. Így minden olyan tevékenység, amit angyalokkal végzünk, vagy olyan, amelyekben a segítségüket kérjük, meghozza munkánk gyümölcsét.

MILYEN GYAKRAN ÉLJÜNK AZ ANGYALMÁGIÁVAL?

Nyugodtan mindennapi életünk részévé tehetjük őket, türelmetlenül várják, hogy szólítsuk őket és kérjük a segítségüket, hogy szolgálhassák a mindenségben a jót.

Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk egy feladat megoldásában, biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a mi kívánságunk és akaratunk teljesül, hanem a magasabb akarat szándéka is.

MI AZ ANGYALOKHOZ INTÉZETT KÉRÉS LÉNYEGE?

Ha valamit kérünk, az minden esetben megnyílást jelent a másik fél felé. Miközben megnyílunk, készen állunk valaminek a befogadására is. Átlépünk korlátainkon, és felfedezzük az életükben jelenlévő csodákat. Mindazt, ami körülvesz, csak eddig nem láttuk meg a szépséget, a szeretetet, a jóságot és a bölcsességet.

LEGYÉL SZABAD, ÉLJ SZÍVEDBEN REJTEZŐ VALÓDI AKARATOD SZERINT!

Ne korlátozd hát magad! Fedezd fel a csodát, ami te magad vagy!

A kérés nem jelent mohóságot, vagy követelést. Nyitottságot jelent, elfogadást.

Dolgozzunk hát bátran együtt angyalainkkal!

Forrás: angyalforras.hu

Nincsenek megjegyzések