Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ilyen állapotban van most a koronavíruson átesett Barta Sylvia

A gyönyörű időjós átesett a koronavíruson, de szerencsére felgyógyult és már vissza is tért a TV2 képernyőjére.

Barta Sylvia a Mokkában tért vissza hosszan tartó betegsége után, habár az immunrendszerének erősödnie kell, orvosi engedéllyel fokozatosan visszaállhat a munkába. Sőt, még az egyik szenvedélyéhez a sporthoz is visszatért, természetes visszavéve a tempóból.

„Hála a jó Istennek, teljesen egészséges vagyok. Még kell erősödnöm, de fokozatosan visszatérhetek az életbe. Nagyon boldog vagyok. Jó érezni újra a stúdió illatát” – nyilatkozta a műsorban – írja a Ripost.

Ő volt az első magyar híresség, akinek pozitív lett a tesztje, majd hetekig küzdött a vírussal. Bár autoimmun betegsége miatt elővigyázatos volt, mégis megfertőződött.

„Illatok, ízek nélkül élni, rossz. Boldog vagyok, hogy érzem az illatokat. Elkezdtem már sportolgatni, de még nagyon fáradékony vagyok. A tüdőm még nem bírja. (...) Még néhány hét kell ahhoz, hogy teljesen rendben legyek” –tette hozzá a műsorban.

Megfogalmazta azt is, hogy nagyon hálás azoknak, akik segítették a nehéz időszakban, de alig várja, hogy május 19- én újra a képernyő elé álljon és tájékoztassa a nézőket az időjárásról.



A TV2 az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz Barta Sylvia visszatérése kapcsán:

Barta Sylvia, a TV2 időjósa hosszú, otthon töltött hetek után teljesen kigyógyult a koronavírusból. Az orvosok engedélyével fokozatosan visszaállhat dolgozni, visszakapta régi életét, amitől rendkívül boldog. Sylvia a Mokkában mesélt betegségéről, jelenlegi állapotáról, és többek között arról is, hogy mennyire hálás azoknak, akik támogatták őt az elmúlt időszakban. Családja és orvosai mellett, rengeteget köszönhet a nézőknek is, akik számtalan üzenetet küldtek neki, és együttéreztek vele a legnehezebb időszakokban is. Az időjós sok más mellett azt is elárulta, hogy keddtől újra találkozhatnak vele a nézők a TV2 képernyőjén. Barta Sylvia nagyon köszöni a TV2-nek és kiemelten a hírosztály munkatársainak a sok-sok figyelmességet és támogatást, amiben az elmúlt időszakban általuk is része volt.

Nincsenek megjegyzések