Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi az Alizetics torna célja

Az ALIZETICS testszépítő és egészségmegőrző női torna. Célja a női test harmonikus és szép formájának kialakítása az anyatermészet határain belől.
Az erősítő, nyújtó és lazító gyakorlatokat úgy választottuk meg, hogy a szervezet megterhelése a legkisebb legyen.
A speciális gyakorlatok megmozgatják azokat az apró izmokat is, melyek a testtartásban, a testalkat kialakításában fontos szerepet játszanak.
A program nagy figyelmet fordít a légző gyakorlatokra, a légzés és a mozgás szinkronizálására. Ezek a gyakorlatok elősegítik a megmozgatott izmok és a keringés regenerációját.
Az Alizetics torna ajánlott:
- Egészségeseknek, akik figyelmet fordítanak a testükre és szép alakjukra, melyet ez a program kiváló testformálással biztosít. Elősegíti a lerakódott zsír elégetését, s gátolja a szövetek biológiai öregedését, az esetleges ráncok kialakulását.
- Túlsúlyosoknak, akik – megfelelő táplálkozással együtt – testsúlyukat szeretnék csökkenteni.
- Mozgásszervi betegeknek és olyan személyek számára, akik szeretnék a visszérbetegség kialakulását megelőzni.
- Minden édesanyának, aki szeretné visszanyerni fiatalos és energikus külsejét, aki úgy érzi, hogy a gyermeke születésével veszített eredeti alakjából.
Az Alizetics-el szépséget és harmóniát szeretnék közvetíteni és abban segíteni, hogy megteremtsd saját szép mozgáskultúrádat, egészségesebb s boldogabb légy!