Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Jelentkezz megyei képviselőnek (MOST)

Az franchise hálózatban működő Alizetics Dental Bt. megyei képviselőket keres az ország minden pontjáról, jó kereseti lehetőséggel (havi. 200.000-300.000 forint). Az állás megszerzéséhez a jelentkezőnek egy-egy hetes képzésen kell részt vennie, aminek díja 40.000 forint és ami tartalmazza az oktatóanyagot is.
Az Alizetics franchise hálózatában lehetőség adódik a karrierépítésre, mivel ez a rendszer most indult be, hogy behálózza az országot, majd később kelet Európa államaiban is terjeszkedni kívánunk.
Az Alizetics egy államilag levédett, licences torna, ami az egészségmegőrzésre törekszik. Éppen ezért az volt egészségügyi dolgozók (vagy éppen most is praktizálók) és a sport múlttal rendelkezők előnyt is kovácsolhatnak abból, ha jelentkeznek területi képviselőnek. De mindenképpen elsődleges szempont a jó kommunikációs készség és kapcsolati rendszer.
Tisztelettel:
Szepesi Aliz kick-box Európa bajnoknál
Telefon: 0630/597-0839

3 megjegyzés

Hírszerkesztő írta...

Itt tehettek fel kérdéseket a hálózattal kapcsolatban. Moderálás után megjelenik és válaszolok is rá.

legios01 írta...

Miről is van szó konkrétan?

Alizetics írta...

Az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző torna. A lényegét csak úgy tudom leírni, ha küld egy e-mail nekünk: alizetics1994@gmail.com