Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Őszintén beszélt családjáról Angelina Jolie

Bármikor újra teherbe eshet Angelina Jolie, hiszen Brad Pitt-tel nem védekeznek a gyermekáldás ellen.
A hatgyermekes színésznő a Marie Clair magazinnak adott interjúban megdöbbentően sok részletet árult el terebélyes családjáról, amiért szerinte kizárólag párjának tartozik köszönettel. Egy hetedik, sőt nyolcadik gyermek lehetőségét nem tervezik, de hagyják, hogy a természet döntse el a kérdést.
– Nem tervezzük a gyereket, nem tudjuk, mi lesz, de bármikor teherbe eshetek – mondta Jolie, aki azt is elárulta, a gyerekei akkor boldogok igazán, ha szüleiket ölelkezni, csókolózni látják.
– Amikor látják, hogy egy kis magánszférára van szükségünk, mert mondjuk, megcsókoljuk egymást, akkor nevetgélve kiszaladnak, és látszik rajtuk, hogy nagyon boldogok.
Gondolom, a mi összetartozásunk biztonságot ad nekik. Szeretnék, ha összeházasodnánk, de ennek szerintem nagyon prózai oka van: szeretnék felfalni a négyemeletes esküvői tortát.
Az Oscar-díjas színésznő, akinek tavaly, Budapesten forgatott filmje karácsony előtt kerül a mozikba, az interjúban azt is elmondta, hogy kevés barátnője van, számára az egyetlen igazi társ Brad.
Írja a Blikk holnapi száma

Nincsenek megjegyzések