Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elbúcsúztatták James Gandolfinit New Yorkban

Kollégái, barátai, családja, valamint a rajongók búcsúztak az egy hete 51 esztendős korában Rómában elhunyt James Gandolfinitől, a Maffiózók című tévésorozat sztárjától csütörtökön a New York-i Szent János székesegyházban tartott gyászszertartáson.

A másfél órás ceremónián a színész felesége, Deborah Lin Gandolfini és David Chase, a Maffiózók című sorozat alkotója és executive producere is megemlékezett Gandolfiniről.

A búcsúztatásra több színész is elment a Maffiózók-sorozatból, és a gyászolók között ott volt Alec Baldwin, Steve Buscemi, John Turturro, valamint New Jersey kormányzója, Chris Christie is. A nyilvános temetési szertartáson a színész számos rajongója is részt vett.

Gandolfini első házasságából született fia, a 13 éves Michael apjával vakációzott Rómában, amikor a színész szívroham következtében elhunyt. Gandolfininek egy kislánya is van, Liliana, aki tavaly született második feleségétől.

A színész emléke előtt a Broadway is tisztelgett szerdán: egy percre elsötétült a színházak díszkivilágítása a New York-i színházi negyedben. Gandolfinit 2009-ben Tony-díjra jelölték Az öldöklés istene (God of Carnage) című darabban nyújtott alakításáért. 1995-ben a Rakparton, 1992-ben pedig A vágy villamosa című színművekben szerepelt a Broadwayn.

Forrás: Life.hu