Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Milliókért szabják át Kárpáti Rebekát, mindent a szépségért!

Milliós mellimplantátumot kap R. Kárpáti Péter lánya, Magyarország szépe, Rebeka. A Barátok közt egykori színésze egyáltalán nem örül ennek, retteg attól, hogy élő Barbie babává szabják át gyermekét.

Műtétsorozat vár a Miss Universe Hungary cím nyertesére. A legelső egy mellműtét lesz, ahol nagyobb kebleket varázsolnak neki az orvosok. Dr. Kárász Tamás plasztikai sebész csepp alakú implantátumot képzel el a szépségnek.

– Rebeka nagyon szép lány, de az alkatához talán jobban illene egy nagyobb mell. A legtermészetesebb hatás érdekében csepp alakú implantátumot képzelek el, melyet az izom alá ültetek be – mondta a Story magazinnak a sebész. Rebeka édesapja egyszerűen irtózik a gondolattól is, hogy átszabják lányát.

– Nem akarom, hogy Barbie babát faragjanak a lányomból! Rebeka gyönyörű így, ahogy van, nincs szüksége plasztikai beavatkozásokra. Aggódom érte, de megnyugvással tölt el minket az édesanyjával, hogy jó kezekben van a szerelme mellett, ha mi épp nem vagyunk vele. Tudjuk, hogy a modellvilágnak és a médiának, mint kirakatszakmának megvannak az árnyoldalaik – mondta a színész.

A szépség nem rémül meg a késtől.

– Korábban is többször megfordult már a fejemben, hogy szeretnék nagyobb melleket, de eddig úgy gondoltam, majd csak a szülés után fekszem kés alá. Most mégis örülök ennek a lehetőségnek – mondta a 18 esztendős lány.

Forrás: Új Ász