Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ennyiért vigyázzák a testőrök Tom Cruise lányát

Cruise 0-24 óráig tartó biztonságot vásárolt a kis Surinak horribilis összegért.
 
 
Cruise semmit nem bíz a véletlenre. De még azt sem, hogy az éjszakai órák alatt ne vigyázza senki kislánya, a 7 éves Suri álmát. Hiába a Katie Holmes lakásába építtetett pánikszoba, hiába a színész birtokán levő legmodernebb biztonsági berendezés: Cruise akkor nyugodt, ha Suri folyamatos megfigyelés alatt áll. Ezért fogadott most testőröket lánya mellé, elképesztő havi tarifáért.

Cseberből vederbe, mondhatnánk, hiszen tavaly nyáron Holmes és Suri többek között az állandó felügyelet alól szökött el: a színésznő képtelen volt tudomásul venni, hogy lépteiket örökké figyeli valaki.

Igen ám, de a válás után Holmes Surival New York-ban telepedett le, Cruise szerint pedig ebben a városban bármi megtörténhet Surival. Hiszen így is fotósok, paparazzik hada veszi körbe volt feleségét és lányát, akiktől gyakorlatilag lehetetlen megkímélni őket, hiszen szinte minden lépésüknél ott vannak, ha egyéb bajt nem is okoznak.

"Tom eddig is bérelt már testőröket Suri mellé, mert azt mondja, ha a kislányáról van szó, nincs az a pénz, amit sajnálna" - mesélte egy ismerőse. "Ezek a fickók magasan képzettek, legálisan vihetnek magukkal fegyvert Los Angeles-be, s ha kell, használhatják azt, hogy megvédjék Surit. Ők a legjobbak a világon, a testőrök Rolls Royce-ai!"

Nos, s hogy mennyit fizet ezért az aggódó apuka? Közel havi 7 millió forintnak megfelelő összeget...