Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Férjezett pincérnővel kezdett ki a fiatal énekes

Úgy tűnik, a fiatal popsztár megállíthatatlan. Legalábbis az éjszakai életben.
 

Justin Bieber egy pincérnővel szórakozott Las Vegas-ban. A dologban a pikáns körülmény, hogy a hölgy férjezett.

Selena Gomez már tényleg csak történelem? A pár év eleji szétválása után a 19 éves sztárt most egy szép szőkeséggel látták Las Vegas-ban enyelegni. A 22 éves hölgyet Jordan Ozunának hívják, és a Hooters étteremlánc pincérnőjeként dolgozik, de emellett modellkedik is. Hogy Bieber Ozunát hiányos öltözetű Hooter-girlként ismerte-e meg vacsora közben, azt nem tudni, de kettejüket egy Indoor-Skydiving (szabadesés-szimulátor) sátorban látták együtt.

A mindenhol jelenlévő szorgos megfigyelők szerint később nemcsak hogy csókolóztak, hanem Justin a fejét a lány ölébe fektette, az pedig hosszasan simogatta a fejét és a vállát.

Az utóbbi időben sok elmarasztaló hír jelent meg Bieberről, főként kicsapongásairól, részegeskedésről, vad partikról. A hírek szerint volt kedvese, a 20 éves Selena Gomez – aki azóta már állítólag egy 22 éves zenésszel, Ed Sheerannal jár – örülne annak, ha Justin végre normálisabb útra térne.

Valaki más azonban kevésbé örül az afférnak: Ozuna anyósa. „Még mindig házas – árulta el az E-online portálnak -, bár a fiammal, Daniellel kötött házassága már jó egy éve válságban van.” Ezek szerint lehet, hogy az út hamarosan szabaddá válik Bieber előtt?