Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ákos nem akar celebgyerekeket

Ákos nem szeretné, ha a gyerekei sztárcsemetékként élnének.

Ákos a rengeteg munka ellenére is igyekszik arra figyelni, hogy minél több időt töltsön a gyerekeivel. Az otthoni stúdió ebben sokat segít, ám az igazi feltöltődések a vakációk alatt történnek.

"Azt hiszem, a nálam rendesebb apák is többnyire a munkájuknak élnek, és kevesebbet találkoznak a gyerekeikkel, mint amennyit szeretnének. De a hangstúdióm a lakásunkban van, tehát otthon dolgozom, ebből a konfliktusokon kívül néha előny is származik: sokat vagyunk együtt. A koncentráltabb családi együttlét mindig a vakáció alatt jön össze, a síelések, nagyobb nyaralások alatt 'tankolunk be' egymásból" - mesélte a Heti Témának Ákos, aki azt is hozzátette, a napi rutinfeladatokat teljes egészében a felesége viszi. - "A gyerekek körüli napi rutinfeladatok terhét a feleségem teljesen egymaga viszi, ezért nem csak hálás vagyok neki, hanem fel is nézek rá, mert ez mára igazán komoly logisztikai feladattá nőtte ki magát négy gyerek mellett."

Az énekest úgy tűnik, gyerekei is követik a művészi pályán, ám azt nem szeretné, ha celebgyerekekként nőnének fel.

"A gyerekeink nem járnak rendszeresen apa koncertjeire, de Marci fiam, aki most kezdte a gimit, már egy alkalommal az egész cserkészőrsét elhozta. Ő évekig zongorázott. Anna 11 éves, ő is tanul zongorázni, valószínűleg nem lesz virtuóz, de például kezdettől komponál kisebb saját darabokat, emellett népi táncra jár, profi gyerekkórusban énekel. Kata nyolc esztendős, furulyaleckéket vesz, nagyon élvezi. Julcsi még kicsi, most kezdte az óvodát. Izgalmas, tiszta emberek a gyerekeim, próbálom megóvni őket a tipikus 'sztárcsemete' tévutaktól" - folytatta Ákos.
 
Forrás: Story Online