Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kökény Attila felesége válaszol a női üzenetekre

Kökény Attila és Aranka is szerepel ma este a Mr és Mrs - A Sztárpár-show című műsorban. Az énekes és felesége jól összeszokott páros és erről a TV2 Mokka című műsorában is meséltek.

Kökény Attila 15 éve van együtt Arankával, akivel sok mindet megéltek, de az énekes szerint kapcsolatuk most is ugyanabban a fázisban jár, amiben például öt éve.

- Régen sokkal többet nem voltam otthon. Régen az éjszakai zene az volt, hogy tíztől reggel ötig ott kellett lennem. Most azért, ha csak egy hétvégén van két fellépésem és elindulunk hatkor, van, mikor éjfélre a lakásban vagyok - magyarázta a reggeli műsorban Kökény Attila, akinek felesége büszke arra, hogy sokan szeretik a férjét, de a nők közeledésére azért odafigyel.

Előfordult például, hogy Attila SMS-eit Aranka válaszolta meg, legutóbb pedig szintén meglepő felajánlást kapott.

- Most például volt egy olyan eset, hogy megkérdeztem egy csajt, akin volt egy nagyon jó ruha, hogy hol vette? És azt írta: cserébe Attila? Tehát megmondja, hogy hol vásárolta a ruhát, de cserébe adjam oda Attilát... - mesélte a műsorban Aranka.
 
Forrás: Stop.hu