Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Damu Roland megúszott egy újabb büntetést

Akár újabb három év börtönt is kaphatott volnaDamu Roland egy másik, szintén egykori menyasszonyával (aki azóta már Vajna neje) kapcsolatos ügy miatt, ám a napokban megszüntették ellene az eljárást.

 A Blikk azt írja, hogy az iratok szerint a korábbi ügy egy 2010 januári bántalmazás miatt indult, amikor is Damu megrugdosta Palácsikot, majd arra kényszerítette, hogy mondja az az orvosoknak: kerékpározás közben elesett, így sérült meg a lába. "Az úgynevezett 'biciklis ügyet' az eredetitől elkülönítették, mert az ezzel kapcsolatos vádat csak az utolsó tárgyalási napon közölték a vádlottal. Ezért úgy volt, hogy ezt külön perben tárgyalják. Kedden azonban megkaptuk a végzést, amiben megszüntették az eljárást. Megállapították, hogy nincsen helye a vádemelésnek, mert a korábbi testi sértések folyamatába, láncolatába belekapcsolódott ez a bántalmazás is. A Pesti Központi Kerületi Bíróság arról hozott végzést, hogy a cselekményt elbíráltnak minősíti a korábbi ítéletben" – nyilatkozta a Blikknek Sebestyén Tamás ügyvéd. Mint ismert, a színészt 2012. március 20-án négy és fél év börtönre ítélték egykori barátnője, Palácsik Tímea megerőszakolása és személyi szabadság megsértése miatt. Büntetéséből már másfél évet leült.
 
Forrás: Velvet.hu