Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Dér Heni nőiessége már nem nagyon fokozható

Dér Heni hétről hétre egyre nagyobb izgalommal bújik egy-egy világsztár bőrébe. Az énekesnőt a TV2 Sztárban sztár című műsorában Axl Rose után ezúttal Rihannaként láthatják a nézők péntek este.

- Nagyon nagy izgalommal készülünk, hétről hétre különböző előadók bőrébe próbálunk belebújni és ez nem olyan egyszerű feladat. Valakinek egy az egyben levenni a mimikáját, a gesztusait, az énekhangján és a mozgásán túl, nagyon nehéz. Lehet, hogy furcsán hangzik, de tényleg igaz, hogy egy héten keresztül olyan emberként kell élnünk, mint akit utánozunk, hogy hitelesen tudjunk belebújni a bőrébe péntek esténként - magyarázta a STOPnak Dér Heni, aki múlt héten a Guns n' Roses Sweet Child O' Mine című dalával lépett színpadra Axl Rose-ként.

- Elég nagy feladatot kaptam, hiszen nemhogy nem áll hozzám közel a stílus, még csak nő sem lehettem. Az alapvető férfi dolgokat, ami rá jellemző, át kellett vennem. A párom elemezte a hetemet és azt mondta, nagyon durva átalakuláson mentem át, nemcsak a műsorban, hanem otthon is. Például a hajamat sem nőisen, hanem pasisan dobtam át egyik oldalról a másikra. Ezt pedig nyilván az veszi észre leginkább, aki velem él. Így a párom jókat kuncogott és bízott abban, hogy ez nem ragad meg örökre bennem - nevetett az énekesnő, akinek kedvese hamar megnyugodott, az énekesnőt most pénteken ugyanis Rihannaként láthatjuk.

- Nemcsak fiúnak lenni nehéz, nagyon kecses nőnek sem könnyű. Ez sem volt rám eddig jellemző, hiszen fiú zenekaron belül sosem kellett kecseskednem és most ezt bizony meg kell tanulnom, hogy a kézmozdulataim és minden egyes lépésem a nőiességet sugározza.

Heni szerint minden előadónak hasznos lehet az az eszköztár, amit a műsor során elsajátít, így nem kizárt, hogy egy-egy koncertjén ő is előveszi majd ezeket. Az énekesnő bevallotta: legnagyobb kritikusa azonban a párja, akivel együtt él.

- Feszített tempóban dolgozunk, nagyon fáradt vagyok, próbálom tudatosan kipihenni magam és beosztani minden egyes percemet. Ezért nyilván feszültebb vagyok és ez gyakran sajnos rajta csattan, hiszen nem rejti véka alá a véleményét, függetlenül attól, hogy ért a zenéhez vagy sem. Keményen szokott bírálni. Amikor elkezdtem gyakorolni Rihanna dalát, akkor elmondta az elején, ha neki valami nem tetszett. Persze megpróbálom nem lehorkantani, hanem megfogadni a tanácsát és leszűrni azt, ami pozitív. Abból indulok ki, hogy ugyan külső, hozzá nem értő, de mégis közönség-szemmel néz engem. Így próbálok építeni és hinni a kritikáiban, mert van benne igazság. Sokat segít és tűr és ez mindenképp dicséretes - tette hozzá az énekesnő.
 
Forrás: Stop.hu