Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Élő adásban káromkodott Alföldi mentoráltja - Tovább is jutott

Feszült hangulat uralkodott el az X-Faktor stúdiójában, a vasárnap esti döntés nemcsak a mentorokat, de a versenyzőket is megviselte. Végül Tóth Marcinak kellett búcsúznia az RTL Klub tehetségkutatójából, Péterffy Lili pedig továbbra is versenyben marad.

Tíz produkció maradt az X-Faktor döntőjében, miután vasárnap este valakinek ismét búcsúznia kellett az RTL Klub tehetségkutatójától. A tizenegy versenyző közös produkciójával indult a műsor, majd az idén 20. születésnapját ünneplő Anima Sound System extraprodukciója következett miközben a nézők továbbra is szavazhattak kedvenceikre.

Tóth Gabi és Alföldi Róbert három-három mentoráltja maradt a színpadon utoljára, s végül Tóth Marcinak és Péterffy Lilinek kellett párbajoznia. Ám a megmérettetés előtt a mentorok váltottak néhány szót a versenyzőkkel, s a bekapcsolt mikrofonok által a színpadra lépésük előtti jó tanácsokat és az utolsó egyeztetéseket is hallhatták a nézők. Így történhetett, hogy Péterffy Lili Alföldi Róberthez intézett mondata is hallatszott az élő show-ban még a reklám előtt:

- Kemény lesz, odabaszom! - mondta a párbaj előtti izgalmában a lány.

- Így van! - reagált Alföldi.

Lili és Marci színpadra lépése után a mentorok értékeltek, a döntés pedig Szikora Róbert kezében volt, ő mondhatta ki ugyanis utoljára annak a versenyzőnek a nevét, akinek haza kell mennie. A mentor Tóth Marcit küldte volna haza, így a fiúnak és Péterffy Lilinek is két-két szavazata volt. Ezzel a mentorok nem hoztak egyértelmű döntést, jött a boríték, azaz a nézői szavazatok döntöttek. A műsorból Tóth Marci távozott, ugyanis a nézői voksok alapján ő volt a rangsor legalján.
 
Forrás: Stop.hu