Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hatalmas esküvőt tervez Kim Kardashian

A sztárpár egyelőre nem tudott dűlőre jutni az esküvő helyszínének kérdésében, ezért két helyen is kimondják egymásnak a boldogító igent.

Világraszóló lagzira készül Kanye West és Kim Kardashian. Bár nyáron már szárnyra kapott a hír, hogy egy 176 milliót érő gyűrűt húzott kedvese kezére a rapper, úgy tűnik, csak afféle meglepetésnek szánta a különleges ékszert Kanye West.Katt!

A rapper, aki egyébként sem kicsinyeskedő magatartásáról híres, nem aprózta el a lánykérést sem. Nemcsak egy egész stadiont bérelt ki, hanem zenekart fogadott és tűzijátékot is szervezett azért, hogy térdre ereszkedve átnyújtsa születésnapos szerelmének a 15 karátos Lorraine Schwarz gyűrűt. Kim, akinek ez lesz a harmadik házassága, állítólag szinte sokkot kapott, de természetesen boldogan mondott igent kislánya édesapjának. Kanye West és Kim egyik bennfentese szerint a pár több napig tartó lagzira is készül: mivel a helyszínben egyelőre nem tudtak megegyezni, úgy fest, Kaliforniában és Párizsban is ki fogják mondani egymásnak a boldogító igent.

Forrás: Life.hu