Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Vajna Tímea újra együtt a fiúval, akivel hírbe hozták

Dobogókő - Ismét azzal a fia­talemberrel csavargott Vajna Tímea (31), aki miatt egyszer már ország-világ előtt rendkívül kínos helyzetbe került!

Mint ismert, Andy Vajna (69) feleségét - akkor még menyasszonyként - a Bors fotóriportere  a Balaton Soundon fényképezte le, amint mámorosan átkarolják egymást a Gergő nevű 24 éves fiúval.

A kompromittáló cikkből és a fotósorozatból az is kiderült, hogy Timi tánc közben a jóképű pasi fülébe sugdosott, majd hajnalban kézen fogva távoztak a helyszínről. A bulvárlap munkatársa látta, hogy séta közben több csók is elcsattant közöttük. Útjuk egy zamárdi szállodához vezetett, ám hogy ott mi történt, azt nem tudni.

Akkor egy darabig úgy tűnt, hogy a kínos affér miatt lefújhatják az augusztusra tervezett esküvőt, ám a filmügyi kormánybiztos a Blikknek határozottan kijelentette, hogy „szereti Timit, és megbízik benne".
Andy Vajna (balra) egy nő és egy férfi társaságában lazított egy menő hotel teraszán, miközben neje kirándult

 A harmónia közöttük láthatólag töretlen, hiszen az esküvőt Los Angelesben megtartották, majd az ifjú pár mesés nászúton pihente ki magát. Nem sokkal később a pornóbizniszből meggazdagodott Gattyán György villáját bérelte ki Vajna, hogy közös otthont teremtsenek Tímeával.
Tímea (balra) közösségi oldalára is feltett egy közös képet

Kérdés, lehet-e abból konfliktusuk, hogy Vajna csinos és fia­tal felesége - kihasználva az indián nyárt - október 23-án a húgával, Lillával, annak kedvesével, valamint Gergővel (aki mellesleg Lilla barátjának a bátyja) ruccant ki a hegyekbe. Mindezt egyik olvasó-riporterünk örökítette meg.

- Ölelgették egymást, közös fotókat készítettek, élvezték a csodálatos tájat és a kilátást a kanyargó Dunára. Az erdő egyik kilátórészén megálltak, minden bizonnyal akkor már egy órája barangoltak a hegyekben, a lányok gondosan előkészített, becsomagolt túraszendvicseket vettek elő, azokat ették, és láthatólag nagyon jól érezték magukat négyesben - mondta Károly, akinek természetesen jár a tízezer forint.

Az igazsághoz tartozik, hogy Timi nem is nagyon akarta titkolni a szerdai programját, hiszen közösségi oldalára is feltett tegnap egy a társaságról készült fényképet.

Úgy fest, hogy a lebuktató fotókon tényleg csak jó barátokat láthatunk
Palácsik Timi csokrot dob és táncol a lagziján

- Szerdán láttam Vajnát, amint egy nő és egy fiatalember társaságában szivarozott, kávézgatott - mesélte lapunknak B. Balázs, aki szintén megkapja a tízezer forintot.

Szerettük volna megkérdezni az érintettektől, hogy az újabb fényképek miatt számítanak-e a pletykák felerősödésére, de nem kívántak megszólalni.

Forrás: Blikk.hu