Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kate Moss és Johnny Depp újra összeáll?

Kate Moss és Johnny Depp 15 éve nem állt össze még egy fénykép erejéig sem. Most azonban Paul McCartney új klipje, a Queenie Eye miatt félretették nézeteltéréseiket.

Az énekes megerősítette a hírt, hogy a volt sztárpár együtt fog szerepelni az új klipjében. McCartney így nyilatkozott: "Ők nem csak az én barátaim, hanem a lányom-é is. Nagyon szerencsés vagok, hogy végül beleegyeztek." Moss és Depp 4 évig voltak együtt - és ugyan még mindig "nyers" érzelmeket táplálnak egymás iránt és a nyílvánosság előtt is kerülik egymást - az ajánlatott egyikük sem tudta visszautasítani.

Ugyan mindkettejüknek csak egy kis szerep jut a klipben, ez az első alkalom, hogy valahol együtt látni őket a szakítás óta. Kate és Johnny a kapcsolatukról is nagyon ritkán és szűkszavúan nyilatkoznak, azonban nemrég Kate hosszabban is beszámolt A Vanity Fair magazinnak. Az interjúban többek közt azt is elárulta, hogy rengeteg sírós éjszakája volt a szakítás után.

Természetesen Kate-en és Johnny-n kívül is feltűnnek sztárok a videóban, amelyet a méltán híres Abbey Road Stúdiókban forgattak. A The Daily Mail forrása szerint egy egész sereg sztár vett részt a forgatáson. Állítólag Meryl Streep és Gary Barlow is járt a stúdióban, a felvétel alatt pedig egy egész közönség fgyelt, de a fő beszéd téma így is Kate és Johnny volt
 
Forrás: Napiász Online