Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Transzvesztita volt Lakatos Márk

Lakatos Márk életének egyik legszínesebb időszaka volt, amikor Madridban tanulva a pezsgő spanyol éjszakába vethette magát. Ott próbálta ki először, milyen női ruhába beöltözni. Az átváltozás annyira jól sikerült, hogy transzvesztita show-k szereplője lett.

Híres énekesnőknek maszkírozva és öltözve lépett a színpadra Lakatos Márk, amikor Madridban idegenforgalmat tanult. Az ismert stylist, aki jelenleg a TV2 Sztárban Sztár című műsorának egyik zsűritagja is, a spanyol fővárosban próbálta ki először, milyen is női ruhát viselni. A dolog annyira jól sikerült, hogy színpadra is lépett, ez pedig keresetkiegészítésnek sem volt utolsó.

"Fantasztikus kaland volt! Nem titok, hogy ezért gázsit is kaptam, ami jól jött az ösztöndíjam mellé. Volt egy-két alkalom, amikor Magyarországon is színpadra léptem, de ez régen volt. Ha egyszer úgy hozná az élet, egy gálaműsorban persze bármikor ismét színpadra állnék" - mesélte Márk a BorsOnline-nak.

Márkról tudjuk, hogy szereti az efféle játékokat, de úgy tűnik, az említett tévéműsor sztárjai is élvezik, hogy egy-egy ellenkező nemű ikon bőrébe bújhatnak. Puskás Peti Tina Turnerként szerepelt a műsorban, Soma Tom Jones volt, Szandi szinte megszólalásig hasonlított az AC/DC frontemberére, Feke Pál pedig Adele lesz a következő adásban.

Forrás: Life.hu