Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A szex miatt ment tönkre Rippel Feri házassága

Meglepő titkot árult el házasságáról Simó Vivien, Rippel Feri felesége.

A 27 éves anyuka Joshi Bharat műsorában vallotta be, hogy gyermekük, Cristofer születése után a férje teljesen elhidegült tőle. Szex helyett társasjátékoztak, a szenvedély megszűnt, a közös kártyázással, beszélgetéssel töltötték. ,,Nőként megszűntem létezni Feri számára!"  - vallja Vivien, aki azt mondja, amiatt hagyta el artista férjét, mert már nem bírta tovább, hogy nem tekintik nőnek, és megszűntek a testi kapcsolatok is.

Vivient a szülés előtt megműtötték, mert a rákbetegsége miatt több szervét el kellett távolítani. Így szinte igazi csoda volt, amikor donor segítségével megszülethetett a kisfiuk - a gondok pedig ekkor kezdődtek. ,,Mindenféle próbálkozás volt a részemről, de feleslegesen, nem tudtam megoldani ezt a problémát. Végül elért egy olyan szintig, hogy már próbálkozni sem próbálkozik az ember. Úgy éltünk egymás mellett, hogy esténként szókirakósoztunk, römicsatáztunk, csak a gyerek volt a közös téma. Meg sem öleltük, meg sem pusziltuk egymást több mint egy évig" - idézi a fiatal nőt a Blikk. Rippel Feri neje azt is elmondta, hogy ugyan már jó ideje beszélget férjével a válásról, de még nem sikerült dűlőre jutniuk ebben az ügyben.

Forrás: Life.hu