Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Brad Pittet már családja sem bírja elviselni

Brad Pitt legújabb heppje, hogy szappan helyett egy házilag gyártott, kizárólag citromot, vizet és almaecetet tartalmazó biokozmetikummal tisztálkodik, ami családja szerint azonban nem túl hatékony a kellemetlen szagok semlegesítésében - számol be a Hirado.hu nyomán az ujasz.hu.

- Brad utánaolvasott, hogy milyen méreganyagokat tartalmaznak a szappanok, különösen az antibakteriális termékek, és meggyőződése, hogy ezek, valamint az izzadsággátló dezodorok használata nemcsak a környezetre van káros hatással, hanem az emberi test öregedési folyamatait is felgyorsítja - nyilatkozta a National Enquirer-nek a színész egyik ismerőse, aki azt is elárulta, Angelina Jolie-t cseppet sem nyűgözte le Pitt új felfedezése.

- Angie fellázadt a dolog ellen, a gyerekek pedig egyenesen "Büdi Apunak" hívják. Angie azt mondta Bradnek, hogy olyan szaga van, mint egy pásztorkutyának, így csak akkor folytathatja a szappanmentes kúráját, ha külön kontinensen tartózkodnak - mesélte nevetve a párhoz közeli bennfentes.

Forrás: Stop.hu