Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Műtét után buliba ment Varga Viktor barátnője

A nemrég megoperált Cinthya Dictatort a hétvégén egy buliban kapták lencsevégre. A Life.hu utána járt, miért nem pihent a műtéten átesett lány.

Varga Viktor barátnőjéről mostanában ijesztő hírek láttak napvilágot: halálos betegség fenyegeti. Azóta egy műtéten is átesett Cinthya és most várja a szöveteredményt, ami a későbbi kezelésekhez támpontot adhat. Az életvidám lány azonban nem süllyed bele az önsajnálatba, sőt a Bors kinyomozta, hogy hétvégén otthonról is kimozdult.

"Több mint egy hete volt a műtétem. Már sokkal jobban érzem magam, ezért úgy döntöttem, hétvégén elkísérem Viktort egy fellépésre. Békéscsabán voltunk a kolbászfesztiválon. A VIP sátorban ültünk, ahol tisztaság és rend volt. Amikor mentünk hazafelé és a tömegen át a kocsit próbáltuk megközelíteni, akkor készültek rólam a "bulizós fotók" - mesélte Cinthya, aki nem érti, miért kell emiatt magyarázkodnia. "Viktor szülei Békéscsabán laknak, ezért családlátogatással is egybekötöttük a fellépést. Viktor anyukája ápolgatott és vigyázott rám. Jól esett végre kimozdulni otthonról. Pár órára elfelejthettem a betegségem" - fejtette ki Cinthya, aki izgul a szöveteredmények miatt, de próbál pozitívan hozzáállni a betegséghez, és nem otthon keseregni azon, hogy mi vár rá a jövőben.

Forrás: Life.hu