Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiszel Tünde elhatárolódik a pornótól

Kiszel Tünde és kislánya, Donatella hétről hétre figyelemmel kíséri az X-Faktor élő adásait - tudta meg a Life.hu. A naptárdíva legutóbb a Facebookon fakadt ki: úgy véli, nem Eckert Anikónak és Batánovics Lilinek kellett volna párbajozni, sokkal inkább Krasznai Tündét látná versenyen kívül.

Tünde kérdésünkre elmondta, nem arról van szó, hogy rosszat akarna Tündének, sőt, szurkol azért, hogy a lány új életet tudjon kezdeni, mondván, mindenkinek jár egy második esély. Azt azonban hozzátette, nem tartja jó ötletnek az egykor pornós lány szerepeltetését, ugyanis nem jó erkölcsi példát mutat a fiataloknak.

"Rossz lenne, ha bárki azt gondolná, hogy a pornófilmezés az egyedüli megoldás az anyagi problémákra, utána pedig következmények nélkül tovább lehet lépni. A mai világ eltorzult értékrendje szerint a drog, a cigaretta, az alkohol, az elkötelezettség és érzelem nélküli szex már amúgy is szerepel a kamaszok szótárában. Sajnos úgy látom, hogy napjainkban nem érték a tisztesség. Romantikus és érzelmes vagyok, szeretem, ha udvarolnak a férfiak. Én szerelem nélkül el sem tudom képzelni a testi kapcsolatot" - fejtette ki véleményét Tünde. "Az is bánt, hogy sokan a művészi aktképeket egy kalap alatt emlegetik a pornófilmekkel, holott a kettő között hatalmas különbség van. Ha éhen halnék, sem szerepelnék hasonlóban, hiszen a szex két ember intim viszonya, nem tartozik másra" - vélekedik a híresség.

"Annyi helyes, kedves, tehetséges fiatal van az X-Faktorban, én inkább nekik szurkolok. A kedvencem Bozsek Márk, akit személyesen is ismerek, de Batánovics Lili különleges hangjára is felfigyeltem már a válogatókon" - mesélte Tünde.

Forrás: Life.hu