Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Lagzi Lajcsi az Éjjel-Nappal Budapestben

Lali mellett feltűnik egy igazi mulatós sztár is az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat mai részében.

Az Éjjel-Nappal Budapest története szerint amikor a nótaénekesnek készülő Lali megtudja, hogy Lagzi Lajcsi koncertet ad Budapesten, a helyszínre siet és mindent elkövet, hogy bejusson egyik példaképéhez az öltözőbe, mert úgy érzi  Lajcsi segíthet a karrierje elindításában. Lalit többször kidobják a biztonságiak az ajtón, de, ahogy már tőle megszokhattuk, visszamászik az ablakon.

"Nem érdekeltek a biztonságiak, mindenre képes lettem volna, hogy bejussak az öltözőbe. Végül pizzafutárként sikerült. Lajcsi nagyon rendes volt, megvédett és meghallgatott. Az meg, szerintem, meghatotta, amikor elmondtam, hogy én őrzöm az egyik első trombitáját. Végül megadta a menedzsere számát, így most már semmi sem állíthat meg a mulatós sztárrá válás útján" - mesélte lelkesen Lali.

Lagzi Lajcsi már a második mulatós sztár az Éjjel-Nappal Budapestben, Lali korábban Bunyós Pityu mellett kezdett énekelni.

Forrás: Story Online