Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Selena Gomez - Nem vagyok egy egyéjszakás lány!

Selena Gomez nem híve az egy éjszakás kalandoknak. Justin Bieberral való szakítása után magánéletéről nem nyilatkozik a fiatal énekesnő.

Selena Gomez a színpadon szereti a szexi ruhákat. Fellépései közben mozgása is szexi.Azonban az énekesnőre bármit lehet mondani, csak azt nem, hogy rossz lány. Egy az amerikai Teen Vogue-nak adott interjúban elárulja, hogy meg soha nem volt még egy éjszakás kalandja és nem is híve annak.

A lány azt nyilatkozta, hogy ő mindig az a csaj lesz, aki párja nem egy éjszakára akar, hanem haza szeretné vinni a szülőkhöz. Nyíltan beszél arról, hogy új tapasztalatokat akar gyűjteni, és mennél idősebb lesz, annál inkább szeretne az élet adta lehetőségekkel élni.

Leheteséges, hogy a 21 éves lány visszaakar térni Justin Bieberhez? A pár május óta nincs együtt, azóta Selena nem igazán beszél a magánéletéről. Érzelmeiről sem mesél, és családjával él azért, hogy megtalálja önmagát.

Forrás: Napiász Online