Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szakított Kiss Ramóna és milliomos barátja

Nincs szerencséje a szerelemben a nagy szexfüggőnek beállított Kiss Ramónának. A 29 éves lány ismét szingli, ugyanis szakított a profi pókerjátékos Tóth Richárddal.

"Valóban nem alkotunk már egy párt Ricsivel. Elég hosszú ideig voltunk együtt, és megelőzve mindenféle rosszindulatú találgatást, elmondanám, hogy nem harmadik fél, és nem külső tényező miatt ért véget a kapcsolat. Mindketten úgy éreztük, másfelé tart az életünk, ezért döntöttünk a szakítás mellett" - vallotta be a Barátok közt sztárja a Borsnak.

Ramóna legutóbb azért került a címlapokra, hogy korábbi szerelme, Majka, felfedte döbbenetes hálószobatitkaikat, most pedig azért, mert egy fontos korszak zárult le a fiatal lány életében. "Barátságban és tiszteletben váltunk el egymástól. Mivel eddig sem beszéltem a magánéletem részleteiről, így erről sem szeretnék többet beszélni" - mondta el a frissen szinglivé vált színésznő.

Tóth Richárd egyébként hazánk egyik legsikeresebb pókerjátékosa, 2006 óta több mint 330 millió forintot kártyázott össze.

Forrás: life.hu

Nincsenek megjegyzések