Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Visszatér Wolf Kati

Az énekesnő bár nemrég Hongkongba költözött, most visszatér Magyarországra.

Ahogy a Life.hu is megírta, az X-Faktor felfedezettje és az Eurovíziós Dalfesztivál egykori hazai képviselője, Wolf Kati férje, Ákos Hongkongban kapott munkát, az énekesnő pedig feláldozva itthoni karrierjét követte őt a távoli országba. Most azonban Kati hazalátogat, mert honvágy gyötri – írja a Bors.

„Valóban hazajövünk a gyerekekkel és a férjemmel, amint véget ér az iskola idekint. Mióta kiköltöztünk Hongkongba, nem voltunk otthon, pedig rettentő erős bennünk a honvágy. A gyerekek is rengeteget emlegetik az otthoni dolgokat, a nagyszülőket, a barátokat, a lakásunkat, a Balatont. Én pedig nagyon várom már, hogy megöleljem az otthoniakat, és végre megint lássam a jól megszokott arcokat a koncerteken" - mondta Kati, aki arról is mesélt, kislányai hogyan élték meg a hatalmas változást.

„Rengeteg új dolog, élmény ért itt minket, a világ egyik legsűrűbben lakott területén. A gyerekek oviba és suliba járnak, élvezik, pedig nem könnyű a helyzet egy idegen nyelvű környezetben. A kisebbik lányom, Luca remekül elvan, neki még az a legfontosabb, hogy együtt legyünk, és biztonságban legyen. Janka azonban mindjárt kilencéves, és ő nagyon sokat emleget mindent, ami otthoni" - árulta el Kati.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések