Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Selena Gomez: felét se érted el annak, amit én!

Az énekesnő kíméletlenül beszólt azoknak, akik kritizálják őt.


A sztárvilágban nem árt, ha tudod kezelni a kritikát, ugyanis nincs olyan népszerű híresség, aki ne kapna hideget-meleget egyaránt. Selena Gomez bármilyen türelmes, kedves lánynak tűnjék is, azok közé tartozik, aki nem bírja, ha rosszat lát magáról. Elmondása szerint pedig állandó támadásoknak van kitéve Instagramon, Twitteren és Facebookon egyaránt, ezek többsége ráadásul felnőtt emberektől származik.

De nem hagyja, hogy nyerjenek: nem törli magát a közösségi oldalakról, inkább egy interjú során jól elküldte őket melegebb éghajlatra:

Úgy megmondanám nekik, hogy te mit csináltál 15 évesen? Mit csináltál, amikor 18 voltál? És amikor 21? Mert garantálom, hogy a felét se érted el annak, amit én! - nyilatkozta a sztár az E! News-nak.

Előfordulhat, hogy igaza van és tény, hogy valóban nem a legbecsesebb dolog az interneten kiélni frusztrációinkat - a haterek nagy része ugyanis pontosan ezért teszi, amit tesz. De ha már visszavág nekik, stílusosabban is tehetné - a hétköznapi embereket lenézni ugyanis nem túl szép, akár szimpatizál veled, akár nem.

Forrás: Stop.hu

1 megjegyzés

Névtelen írta...

Jó lesz a sablon.