Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Shia LaBeouf azt állítja, hogy megerőszakolták

Ráadásul Valentin-napon, miközben a színész fején egy papírzacskó volt.

Valentin-napon, egy művészi performansz közben erőszakolta meg egy nő - állítja Shia LaBeouf. A történethez még az is hozzátartozik, hogy az erőszak idején az amerikai színész fején egy papírzacskó volt “I am not famous anymore” (Már nem vagyok híres) felirattal. (A papírzacskót már viselte egy korábbi vörös szőnyeges bevonuláson.)

A Los Angeles-i művészi installációnak, amelynek LaBeouf öt napig volt a részese, az volt a lényege, hogy a nézők egyesével leülhettek vele szemben, miközben ő egy papírzacskót viselt a fején. A színész kilenc hónappal később beszélt arról, hogy egy ilyen alkalommal megerőszakolta egy nő. A Daily Mail szerint arról viszont nem beszélt, hogy miért nem próbálta megakadályozni a támadást.

Az esetről csütörtökön egy e-mailen keresztül készül interjúban számolt be a Dazed Digital című lapnak. LaBeouf azt állította, hogy a nő tíz percen át ütötte a lábát, majd levetkőztette, és megerőszakolta. A támadás alatt több százan álltak sorban a galéria előtt, és vártak a találkozójukra a színésszel.

Az interjúban LaBeouf arról is beszélt, hogy mindig vágyott egy olyan családra, mint amilyet a Reszkessetek, betörők! című filmben látott.

A lap riportere nemcsak e-mailben, hanem személyesen is készített interjút a színésszel, igaz, az egy órán át tartó találkozó alatt mind a ketten szótlanok voltak.

Forrás: VS:hu

Nincsenek megjegyzések