Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tóth Gabi mimikái. Orgazmus közben milyen lehet?

Van, aki imádja és akad, aki a falra mászik tőle, egy a lényeg: Tóth Gabit nem lehet szó nélkül hagyni. Szexi, vicces, a mellbőségével sincs gond és ezeket az adottságait az X-Faktor szerkesztői bizony jócskán kihasználják. Ma este lesz a tehetségkutató 100. adása, ha Gabira valami csini, combvillantós ruhát adnak, most sem lesz gondjuk a nézettséggel. Lessétek meg az összeállításunkat!

Gabi show

Nagyon jól járt az RTL Klub mikor 2013 nyarán leszerződtette a fiatal énekesnőt! Mert Tóth Gabi néha valóban túl sok, de holtbiztos, hogy azok is elolvassák a róla írt cikkeket és megnézik a heves mozdulataiban gazdag gifeket, akik kiütést kapnak tőle. Gabi egyszemélyes show-t csinál minden szombat este. Ha úgy adódik, sírva fakad, egy perc múlva pedig már tiszta szívből kacarászik, plusz még cicit és combot is villant. Már csak ő miatta is érdemes nézni az X-Faktort!

Rázzad Gabi


Sokk a sokból


Tudod Gabi, hogy mi is szeretünk


Jaj de édes a kis lelkem


Zárásként


Nincsenek megjegyzések