Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Cinthya Dictatort egy bőrtangás, idős férfi zaklatja

Úgy tűnik, Varga Viktor exének egy perc nyugta sem lehet. Egy egyetemi pletyka szerint ugyanis egy rejtélyes férfi, aki korábban aktmodellként dolgozott, és aki állítólag három guminővel osztja meg otthon az ágyát, rendszeresen követi és lesi a TV2 fiatal sztárját.


"Az iskolatársaim szóltak, hogy egy idősebb pasas egyfolytában rólam faggatózik" - kezdte történetét Cinthya a Blikknek.

"Én is többször láttam, amikor az órák után a tantermem környékén ácsingózik, és arra vár, mikor jövök ki. A többieknek egészen furcsa dolgokat mond rólam. Például azt mesélte a minap, hogy miattam növesztett szakállt, hiszen tudja, hogy az a gyengém, és egy piros bőrtangát is behozott, mert állítólag közösen akar velem dolgozni."

Varga Viktor volt barátnője a lapnak azt is elmondta, hogy nem tudja hová tenni ezt az egészet, és azt sem, kihez fordulhatna segítségért. A lány azt is elérulta, fél az említett úriembertől.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések