Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Cameron Diaz lett a legpocsékabb

Cameron Diaznak és Kirk Cameronnak ítélték a legrosszabb színészi teljesítményért járó Arany Málna-díjat a hagyományosan az Oscar-díjkiosztó előestéjén tartott gálán. A Transformers 4 silányságát is elismerték.


Cameron Diaz a legrosszabb színésznőnek járó citromdíjat a Szexvideó és A csajok bosszúja című filmjeivel érdemelte ki, Kirk Cameron pedig a Saving Christmas című filmben nyújtott alakításával. A karácsonyi komédiának egyébként összesen négy díjat, köztük a legrosszabb filmnek és a legrosszabb forgatókönyvnek járót ítélte oda az Arany Málna Alapítvány mintegy 800 tagja.

A több mint egymilliárd dolláros bevételével a tavalyi év legnagyobb kasszasikerének számító Transformers: A kihalás kora sem menekülhetett a citromdíjaktól. Michael Bay a legrosszabb rendezőnek, Kelsey Grammer pedig a legrosszabb mellékszereplőnek járó trófeát kapta. A szintén Bayhez kapcsolható Tini nindzsa teknőcök-filmből Megan Fox rémes mellékszereplői alakítását díjazták.

Idén új kategóriával bővült az Arany Málna díjak sora: a Redeemer Awarddal (Megváltó díjjal) kitüntetett olyan, korábban citromdíjat kapott színész lehet, aki mostanában letért a gagyiság útjáról. A díjat idén Ben Affleck kapta, amiért Az Argo-akció és a Holtodiglan című filmekkel szépen rendbehozta a karrierjét. A jelöltek között volt Jennifer Aniston, Mike Myers, Keanu Reeves és Kristen Stewart is.

Nincsenek megjegyzések