Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

4 tipp, hogy könnyebben kelj fel reggel

A napod legnehezebb pillanata, amikor reggel ki kell kászálódnod az ágyból? Többször is megnyomod a szundi gombot? Nem viseled jól a hajnali kelést? Íme 4 tipp, hogyan könnyítsd meg a felkelést, írja a marmalade.hu.


1. Légy szigorú az ébresztőóráddal

Sokan javasolják azt, hogy helyezd az ágyadtól messzebb az ébresztőt, hogy amikor megszólal, ki kelljen kellned az ágyadból. Ez kétségtelenül hatékony, ám drasztikus megoldás. Mi lenne, ha ahelyett, hogy négyszer-ötször megnyomnád a szundi gombot, de már nem tudsz rendesen visszaaludni, a lehető legkésőbbi időpontra állítanád az ébresztést? Arra az időpontra, amikor már muszáj felkelned és nem lustálkodhatsz. Így nincs idő szundítani, viszont addig is mélyebben alszol és jobban kipihened magad.

2. Változtasd meg az ébresztő csengését

Utálod, ha fülsüketítő ricsajra kell felébredned? Ha okostelefonod van, állítsd be kedvenc, inspiráló dalod ébresztőnek, hogy jobb hangulatban kelj. Ha nem szeretnéd egy ilyen rossz élményhez kötni kedvenc számodat, állíts be egy kellemes, búgó hangot folyamatosan erősődő funkcióval, hogy szépen finoman és fokozatosan ébredj fel.

3. Legyen mit várnod reggel

Legyen az a kedvenc sorozatod legújabb felvett része, amit készülődés közben fogsz megnézni, vagy egy ínycsiklandó reggeli, jobb érzés úgy felkelni, hogy vársz valami kellemesre! Ha nem élsz együtt pároddal, kérd meg, hogy minden reggel írjon neked egy szerelmes üzenetet, vagy jutalmazd meg magad egy finom kávéval munkába menet.

4. Mindig kelj ugyanakkor

Bármilyen kegyetlenül is hangzik, kelj fel mindennap ugyanabban az időpontban. Igen, még szombaton és vasárnap is (hacsak nem feküdtél le túl későn...) A hétvégi egész délelőttön át tartó alvások ugyanis felborítják a ritmusodat, és ez még nehezebbé teszi a hétfői felkelést. Nem azt mondjuk, hogy hétvégente is hajnalban kelj, de ne hagyd, hogy túl későn ébredj! Hidd el, plusz egy óra alvás is segít, miközben a hétfő reggel könnyebb lesz.

Forrás: Marmalade.hu

Nincsenek megjegyzések