Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Harc a ráncok ellen csokival

A csokoládéterápia kiötlői „három héten belül látható eredményt” ígérnek. A termék – amelyet a Cambridge Egyetem kutatása ihletett – szeletenként mindössze 38 kalóriát tartalmaz, amelyek kakaótartalma 72 százalék - írja az otvenentul.


A csokoládét bűnös csemegeként tartják számon, mostantól azonban megváltozhat a híre. Az édesség ugyanis segíthet a ráncok kisimításában, serkenti a vérkeringést, és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

A termék gyártói szerint elegendő csupán három hétig alkalmazni a terápiát a látható eredményekért. A 7,5 grammos szeletekben több kakaó található, mint 45 gramm átlagos tejcsokoládéban, viszont sokkal kevesebb kalóriáért cserébe.

A Cambridge Chocolate Technologies leányvállalat kísérletei során bebizonyosodott, hogy az önként jelentkező 50-es és 60-as korosztályhoz tartozó vizsgálati személyek egészségi állapota jelentősen javult. Három hét után javult a bőrük és az alatta lévő zsírszövetek vérellátása, tehát több oxigénhez jutottak a hámsejtjeik – adta hírül a MediPress.

A gyártó cég szóvivője elmondta, hogy a piacra kerülést több klinikai teszt is megelőzte, melyek során több mint 3000 fő számolt be jótékony hatásokról.

Forrás: Ötvenentúl.hu

Nincsenek megjegyzések