Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Malek Andrea szívesen segít

Malek Andrea kétlaki élete remekül működik. Játszik színházban, koncertezik, pódiumestje van, jótékonysági fellépéseket vállal. Ünnepelt musicalszínésznőként hagyta el az országot, karakterszerepekkel tért vissza. Nem zavarja a szerepkörváltás - írja a stop.


"Második kisfiam születése után Bécsben is castingokra kezdtem járni, és pontosan ilyen figurákat játszottam - németül. A lírám, a drámám mellett a bohócságom a legnagyobb esélyem. Azt hiszem, abba roppannék bele, ha tiszta erőből kellene tartanom magam egy olyan életkorhoz, amiben már nem vagyok. Nem lenne igazságos: több időt töltenék az öltözőben, mint a színpadon. Inkább előre megyek" - magyarázza Malek Andrea, akinek havonta tíz itthoni fellépése van: színház, önálló est, koncert.

"Sose leszek osztrák, de ott második otthonra leltem. Megtanultam németül, megbecsülik a gondolataimat, a tudásomat. De magyar az anyanyelvem. Nagyon magabiztos lesz az ember, ha két országban is meg tudja állni a helyét"- hangsúlyozza Malek Andrea, akinek két nagyfia mellett van egy kislánya is. Férje Walter Lochmann osztrák karmester-zeneszerző, közös kislányuk, Léna 2010-ben született. A színésznő a Madách Színház két produkciójában játszik, járja az országot Lehr István Supergroupjával, a Gyere, hangolj rám! újrahangszerelt dalaival, és Vadon nő címmel önálló, kortárs zenés színházi estje is van.

A napokban két jótékonysági fellépése is volt.

"Hívnak, s ha egy mód van rá, el is megyek. Fontos felhívni a figyelmet a rászorulókra. Megkönnyebbülök, ha segíthetek. Bárki bármikor bajba kerülhet" - jegyzi meg a népszerű színésznő, előadóművész, Malek Andrea.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések