Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Osvárt Andrea nélkül jól el van az ország

Hiába A Megdönteni Hajnal Tímeát című 2014-es mozifilm főszerepe, valamint a két Glamour Woman of the Year díj, nem kell a hazai közönségnek Osvárt Andrea- írja life.


Hiában kapta meg a héten másodszorra is az év színésznője díjat a közönségtől Osvárt Andrea, nehezen tudja elképzelni a jövőjét Magyarországon. "Jelenleg két külföldi produkcióban játszom: egy görög filmben és egy berlini alkotásban. Mivel tavaly egyetlen hazai felkérést sem kaptam, örömmel tölt el, hogy a közönség a külföldi sikereim alapján is nekem ítéli az elismerést, ezek szerint a Hajnal Tímea sikere még mindig kísért" - nyilatkozta Andi a Borsnak, majd hozzátette, hogy már csak néhány évig szeretne kizárólag karrierjére koncentrálni.

"Négy évet adok még ma­gam­nak, és utána szeretnék megállapodni. A színészetet sem szeretném feladni, de egyre jobban érdekel a kamera mögötti munka. Kipróbálnám magam rendezőként, ám egyelőre nem tudom, ez melyik országban valósul majd meg" - mondta a színésznő a lapnak.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések