Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Medveczky Ilona újabb agyament hülyesége

A díva attól retteg, hogy eltennék láb alól, ha élettársi szerződést kötne valakivel, ezért inkább egyedül él és spórol.


Bár régebben az a hír járta, márt írt végrendeletet Medveczky Ilona és a házi kedvenceiért élő táncosnő, egy embert fog megbízni azzal, hogy hagyatékának egy részét kutyamentésre és állatgyógyászatra fordítsák, a fennmaradó összegből pedig a legjobb táncosokat támogassák a Medveczky-díjjal. Most pedig a Story magazinban Ilona arról mesélt, nem bízik senkiben, nincs végrendelet és eltartási szerződést sem kötne senkivel.

„Isten őrizz! Attól kezdve valakik arra várnának, mikor dobom fel a talpam. Én pedig állandóan attól tartanék, hogy lassan eltesznek láb alól, akár meg is mérgezhetnek. A híres film, a Gázláng jut eszembe, ahol apránként adagolták az Ingrid Bergman alakította főhősnőnek az arzént. Hát én bizony nem szeretnék így járni" – mesélte a táncos díva.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések