Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tatár Csillának jó pasija van

Tatár Csilla évek óta arra várt, hogy munkája elismeréseként egész estés show-t vezethessen. Vágya érthető, hiszen minden műsorvezetőnek a szakma csúcsa az, ha egy nagy produkcióban bizonyíthat - írja a stop.


Csilla tizenkét éven át dolgozott a TV2-nél azért, hogy ez az álma megvalósulhasson. Most boldog és elégedett. Magánéletéről az interjúban semmit sem árult el, de korábban már a Blikknek bevallotta: nincs egyedül.

"Van mellettem valaki, aki nagyon fontos lett nekem, és ő pontosan tudja, hogy családban képzelem el az életem. Szeretek feleség lenni, és szeretek szerelmes lenni. Így kerek a függetlenségem" -beszélt meglepő őszinteséggel magánéletéről Tatár Csilla a Blikknek, majd azt is hozzátette, volt férje, Gönczi Gábor felé sincsenek benne rossz érzések. "Örülök Gábor boldogságának és minden jót kívánok neki!" - mondta az interjúban a Dal háziasszonya.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések