Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Whitney Houston lányát kihozták a kórházból

Átszállították egy rehabilitációs intézetbe Bobbi Kristina Brownt, a néhai Whitney Houston lányát.


A családhoz közelálló forrás szerint a fiatal nő állapota változatlan, bár erről hivatalos közleményt nem adtak ki illetékesek. A Bobbi Kristina Brown átszállításáról szóló hírt az NBC News jelentette a hétvégén, ám arról nem értesültek, hogy a lányt mikor és miért vitték át egy másik egészségügyi intézménybe.

A 21 éves Brownt, Bobby Brown énekes és Houston lányát az atlantai Elmory Egyetemi Kórházban kezelték ez elmúlt hónapokban. Január 31-én találták meg otthona fürdőkádjában arccal lefelé fordulva, öntudatlanul. Életét sikerült megmenteni, de mesterséges kómában tartották. Családja nagyon szűkszavúan számolt be a gyógykezeléséről, és mindenkit arra kértek, tartsák tiszteletben magánéletüket.

A Grammy-díjas Whitney Houston 2012 februárjában fulladt bele szállodai lakosztálya fürdőkádjába Beverly Hillsben. A hatósági jelentés szerint a kokain és szívbetegsége egyaránt szerepet játszott halálában.

Forrás: MTI

Nincsenek megjegyzések