Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pachmann Péter újra szerelmes

A műsorvezetőnek egy igazi hajasbaba csavarta el a fejét. A hölgyet Anna Kátyának hívják, és nemrég jött a világra. Pachmann Péter minden szabadidejét kislányával tölti, és azt mondja, számára nem okoz gondot sem a pelenkázás, sem az esti fürdetés - írja a stop.


A Tények műsorvezetője március 12-én újra apa lett. A kislány időben érkezett, de szüleit mégis meglepte a baba gyorsasága.

"Bementünk a kórházba, föl az intenzív osztályra. Oda engem nem engedtek be, mert éppen látogatási tilalom volt, de negyed óra múlva nyílt az ajtó és mondta a nővér, hogy apuka, hozza föl a csomagokat a kocsiból, mert itt szülés lesz. Lényegében két és fél, három óra alatt minden megvolt és csodálatos volt" - idézi fel emlékeit Pachmann Péter, aki már most úgy érzi, hogy szerelmes a kislányába. Fürkészi a vonásait és lesi minden mozdulatát, és értelmezni próbálja Anna minden rezdülését.

"Már most látni a vonalait, hogy milyen arca, milyen tekintete lesz, ha felnő. Nyugi van, csönd van, eszik és alszik, álmában mosolyog, különböző hangokkal jelzi, hogy éppen mit álmodott, szóval egészen varázslatos helyzet" - mondja a Tények műsorvezetője, akinek kilenc éves fia már nagyon várta féltestvérét. A műsorvezetőt meghatja, hogy már most igazi, szerető fivérként viselkedik Balázs a párnapos húgával.

Pachmann Péter gondosan figyel arra, hogy a kisbaba arca egyetlen képen se látszódjon. Azt mondja, korábban Balázs fiának ez gondot jelentett, így elhatározta, hogy a nyilvánosság elől egy ideig elrejti Annát.

"Annyira szép kislány, és nagyon megmutatnám bárkinek, kikiabálnám a világba, hogy milyen klassz kislányom van, de annak idején, amikor Balázs általános iskolás lett, akkor arra kért engem, hogy többször ne szerepeljen az újságokban, merthogy az iskolában többen szólnak emiatt, és ez neki nem esik jól. Ezért úgy gondolom, majd Anna is eldönti, hogy akar-e az apukájával együtt szerepelni, vagy nem" - vélekedik Pachmann Péter.

A Tények műsorvezetője hosszú idő után végre teljesnek érzi az életét, és erre az egységre nagyon szeretne vigyázni.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések