Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem élvezi a nejem a szexet, mit tegyek?

Gyermekünk megszületése óta változások álltak be a szexuális életünkben. Természetes dolog-e az, ha egy 45 éves nő már szinte csak kötelességszerűen vállalja a szexet? - kérdezi egyik aggódó olvasónk az Orvos válaszol rovatunkban. A szakértő válaszolt.
Olvasónk leveléből kiderül, hogy gyerekük megszületése óta - aki már 9 éves -, változás állt be a szexuális életükben: "Tudom, ez furcsán hangzik, de az esetek többségében nálunk a feleségem csak azért hajlandó a szexre, mert 'ez következik'" - írja.

"Valószínűleg nem élvezi, mert elég inaktív. Nem nyilatkozik, elbagatellizálja ezt a problémáját. Én nagyon szeretem a feleségem, mert jó társam, és hihetetlen szép, kívánatos teste van. Csak még jobb lenne, ha neki is ugyanolyan jó lenne" - folytatja.

A szakértő válasza

Gyetvai Viktória, mentálhigiénés szakember válaszában kifejti, hogy a szexuális problémák, elhúzódások mögött nem csak testi okok lehetnek, hanem lelkiek és érzelmiek is. 

"Mivel felesége a gyermek megszületése óta változott meg, így onnan érdemes felgöngyölíteni, hogy mi történt vele akkor. Hogyan élte meg a testi és leli változásokat, amit az anyaság adott neki? Mi történt a terhesség és szülés körül?". Azonban nemcsak a feleség, hanem a férj hozzáállását és reakciót is érdemes megvizsgálni.

A teljes olvasói levelet, illetve, hogy milyen megoldást javasol a szakember, azt ide kattintva olvashatja el.

Forrás: hazipatika.com

Nincsenek megjegyzések