Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tavaszi méregtelenítés

A téli időszakban sokszor észrevétlenül felkúsznak ránk plusz kilók, fáradtabbak vagyunk és nincs kedvünk kimozdulni otthonról. Tavasszal megújul a természet és vele együtt mi magunk is úgy érezzük, hogy eljött a változás ideje. Ilyenkor jobban esik a mozgás és könnyebb odafigyelni arra, hogy egészségesebben éljünk. A NetPincér összeállított nekünk öt tippet ahhoz, hogy a tavaszi belső nagytakarítás formába hozza testünket-lelkünket, írja az OrientPress Hírügynökség.


1. A legfontosabb tisztítószerűnk a víz lesz ebben a nagytakarításban is. Igyunk naponta legalább 1,5 liter vizet, így a szervezet képes lesz méregteleníteni önmagát. Ha hiányolnánk az ízeket, facsarjunk a vízbe narancsot, citromot, vagy ízesíthetünk akár uborkaszeletekkel is.

2. Nem is hinnénk, mennyi finom egészséges étel van, de ahhoz, hogy valóban megszeressük ezeket, érdemes biztosra menni. Rendeljünk egészséges ételeket, melyek pillanatok alatt meggyőznek minket arról, hogy megéri megváltoztatni étkezési szokásainkat. A halak, saláták, zöldséges ételek, vagy a levesek mind kiváló egészséges alternatívák.

3. Tavasszal napsütésben szívesebben mozdulunk ki otthonról, ezért ha lehet, töltsünk minél több időt a friss levegőn. Szervezzünk szabadtéri programokat, sportoljunk a természetben, vagy csak igyuk meg a reggeli kávénkat nyitott ablaknál. A friss levegő és a napsütés energiával tölt fel és segít minket a stressz levezetésében is.

4. Lassítsunk… Rohanó világunkban egyre nehezebb észrevenni az élet apró örömeit. Sokszor csak sodródunk a munkahely és az otthonunk között, miközben elfut mellettünk az élet. Vegyük észre az apróságokat, álljunk meg egy pillanatra és örüljünk neki. Sokkal boldogabbak leszünk, ha megtanuljuk észrevenni a körülöttünk lévő értékeket.

5. Jusson idő az igazán fontos dolgokra. Osszuk be hétköznapjainkat, és amikor csak lehet, olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akik igazán fontosak számunkra. Munka után férjen bele egy tea vagy egy pohár bor a legjobb barátokkal, vagy egy látogatás a nagymamánál. Ezek a pillanatok színesebbé teszik a legszürkébb hétköznapokat is.

Forrás: orientpress

Nincsenek megjegyzések