Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

4 magyar gyógyító szikla, amiket érdemes meglátogatnod, ha hiszel a csodákban

Vannak helyek, ahol mindenki jobban érzi magát.

Sokan hisznek a természet gyógyító erejében. A hiedelem vagy tudat, hogy a sziklák, hegyek, erdők és vizek pozitívan hatnak a testünkre, szinte az emberiséggel egyidős.

Míg sokan egyszerűen csak jól érzik magukat ezeken a helyeken, mások gyógyulást remélve keresik fel őket. Mutatunk három olyan különleges, sziklás, dombos vidéket, ahová mindenképpen érdemes elmennie a finom energiákra fogékonyaknak. 
A Rám-hegyen található Ferenczy-szikla a föld szívcsakrájának középpontja, vagyis a bolygót behálózó energiavonalak találkoznak itt. Elődeink is fontos szakrális helyként tekintettek a területre. A gyönyörű természeti adottságokkal bíró helyről pazar kilátás nyílik Dobogókőre és a környező hegyekre. Így nemcsak azoknak vonzó, akik nyitottak az ezoterikus tanításokra, hanem minden természetbarát emberre nagy hatással van a környék.
A Balaton északi partján fekvő Hegyestű-hegy hazánk egyik legkülönlegesebb sziklás területe. Vannak, akik a kirándulóhelyet látják benne, mások a hely kisugárzása miatt különleges energiákat éreznek ott. A zarándokhelyen sokan keresik a feltöltődést, sőt, a gyógyulni, erősödni vágyók is gyakran utaznak a Hegyestűhöz. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén lévő különleges szikla érintetlensége szerencsére biztosított, ugyanis fokozottan védett természeti értékként őrzik.
A hun fejedelemről elnevezett Attila-dombot nem csupán régészeti leletei tették közismertté. A hiedelem szerint ugyanis mágneses erőterek találhatóak itt, melyeknek gyógyító hatást tulajdonítanak. A domb mára az ország fontos zarándokhelyévé vált. Az viszont a csodatévő hatásban kételkedők számára is biztos, hogy a Tápiószentmárton közelében található vidéken hamar megtalálhatják a lelki feltöltődést.
Bükkszentkeresztről egy vallási eredetű legenda is szól, mely szerint Szűz Mária Jézus halála után világgá indult, és itt ült le pihenni. Ekkor költözött a varázslat a környékre, amelyet később az arra járók is érezni véltek hosszú útjuk során. A mágikus hatás másik magyarázata szerint a bükki energia-háromszög egyik csúcsa épp itt található. A vidéken ráadásul a kristálytiszta levegő is biztosítja a feltöltődést, így mindenképp érdemes egy látogatást tenni arrafelé.

Nincsenek megjegyzések