Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Új magyar álompár! A dögös színésznő ezzel az idősebb sztárral jött össze

Ismerd meg Dobó Kata színésznő hét híres szerelmét!
Október első hetében mindenki meglepődött, amikor az egyik hetilap azt írta, hogy a dögös, vörös bombázó, Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettek. Eddig egyikük sem nyilatkozott, de most a sztárfodrász megerősítette a Blikk Rúzsnak, hogy valóban együtt van a színésznővel.

- Igen, egy ideje egy párt alkotunk Katával, nagyon boldogok vagyunk, de részeteket nem szeretnék elárulni, hiszen sohasem beszéltem a magánéletemről, a válásomról sem, most a boldogságomról sem szeretnék - mondta szűkszavúan.


Idén májusban derült ki, hogy 16 év után véget ért Zsidró Tamás és az egykor modellként dolgozó Ágnes házassága. 20 évvel ezelőtt ismerte meg a barna szépséget, aki három fiúval ajándékozta meg.

Dobó Kata színésznőnek már több ismert magyar sztár volt a szerelme. Nézd meg, kik!
2016 októberében derült ki, hogy az Zsidró Tamás sztárfodrász és a nála tíz évvel fiatalabb színésznő, Dobó Kata egymásba szerettek, és egy párt alkotnak.
Amikor 2015-ben az év elején kiderült, hogy Dobó Kata összejött színész kollégájával, Anger Zsolttal, máris álompárnak kiáltották ki őket. Közel egy év után szakítottak, 2016 márciusában derült ki, már külön utakon járnak.
2009 tavaszán a Békés megyei Jókai Színház színpadán, a Lüzisztraté próbái során esett szerelembe a színház zenei igazgatójával, Gulyás Leventével. A színésznő 2014 novemberében árulta el, hogy hat év után szakítottak kislánya, Szofi édesapjával.
Andy Vajna A miniszter félrelép című film szereplőválogatásán figyelt fel Dobó Katára, aki a '90-es évek végén kiköltözött Amerikába, és Los Angelesben össze is költözött a nála 30 évvel idősebb producerrel. Nyolc évig voltak együtt, 2006 nyarán szakítottak.
A rádiós fenegyerek, Bochkor Gábor is egy párt alkotott Dobó Katával. A színésznő azzal magyarázta a különválást, hogy Amerikában látja a jövőjét, ott szeretne karriert építeni. A műsorvezető megszenvedte a szakítást, mert ő még szerelmes volt a vörös hajú szépségbe.
Dobó Kata modellkarrierje idején több évig együtt élt az ismert mesterfodrásszal, Hajas Lászlóval. 1995-ben bekerült az Éretlenek című sorozatba: ekkor kezdett el járni Földessy Margit színiiskolájába, ahol megismerkedett Vermes Dávid színésszel. A miniszter félrelép forgatása során, 1997-ben állítólag titokban hozzá is ment, de a Wikipédia szerint 1998-ban már el is váltak.

Nincsenek megjegyzések