Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A Kos kígyót melengetett a keblén? - vasárnapi horoszkóp

A Bika keresi az utat egy nehéz helyzetből, az Ikrek szívét valaki igencsak megdobogtatta, az Oroszlán egy ártatlan megjegyzés miatt sértődik vérig. Szavazással.
Kos (március 21.-április 20.)

Nem kell mindent elhinnie, amit az illető mond, és ne üljön föl a szóbeszédnek, inkább járjon utána a dolgoknak. Mivel szeret pletykálni és összekeverni a szálakat, minél előbb tisztázza a dolgokat. Mégis csak a jó híréről van. Ne hagyja annyiban, mert a végén az is kiderülhet, hogy régóta kígyót melengetett a keblén. Párjának ne mondja el, csak felizgatná vele.

Bika (április 21.-május 20.)

Keresi a kiutat, de nem találja, pedig nagyon egyszerű a megoldás, csak a lelkiismeretére hallgasson. Biztosan nem hoz rossz döntést, hisz a legjobb és a legtisztább utat választja ezzel. Minek bonyolítaná a dolgot és okozna magának újabb problémát, amikor előbb-utóbb úgyis kiderülne az igazság. Nyugodtabban alszik, és nem kell mellébeszélnie se.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Valaki igencsak megdobogtatja a szívét, és attól fél, hogy teljesen a hatása alá kerül és képtelen lesz ellenállni neki. Már régen volt ilyen érzésben része, de azzal is tisztában van, ha elfogadja a kínálkozó lehetőséget, úgy érzi, hogy a sorsa megpecsételődött. Túlságosan nem akarja körbejárni a problémát, inkább hagyja magát meghódítani. Ki tudja mi lesz a vége?

Rák (június 22.-július 22.)

Örömmel készülődik, mert remek program várja a mai napon. Reméli, hogy, hogy végre kikapcsolódhat, mert a megoldatlan problémái, már rengeteg energiáját felemésztették. Függetlenül attól, hogy igen fáradt, elhatározza, hogy maga mögött hagyja a gondjait és felszabadultan élvezi a kellemes társaságot. Igyekszik minél jobban feltöltődni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Egy ártatlan megjegyzés miatt vérig sértődik és elhatározza, hogy ezúttal jól megleckézteti a párját. Ezért úgy dönt, hogy „felmond” és véget vet a kapcsolatának. De meglepetésként éri, hogy a kedvese könnyedén veszi, és nem omlik össze. Ettől még jobban elbizonytalanodik, és még tesz egyet rá a lapáttal, de mivel ez sem használ kénytelen visszakozni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)

Kénytelen belátni, hogy a rengeteg munkája miatt mostanában nagyon elhanyagolta a barátait. Rég nem volt része felhőtlen szórakozásban, s ha nem akar magányos farkasként élni, akkor itt az ideje, hogy felkeresse őket, bekopogjon hozzájuk. Bátran kezdeményezzen és szervezzen meg egy találkozót, nincs mitől tartania, meglátja, hogy örömmel fogadják.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Magánéleti gondjain szeretne már túl lenni, s bár szüksége lenne rá, de nem fogadja meg senki tanácsát, hanem csak megy a saját feje után. Pedig sokkal jobban járna, ha nem makacskodna, és nem a saját kárán tanulna. Bár az is elképzelhető, karmikus feladata, hogy végig járja az önmegismerés rögös útját, akár még csalódás árán is.

Skorpió (október 23.-november 21.)

Meglepetést tartogat a sors a mai napon, de nem kell félnie, mert nem hoz nehézséget. Sőt a vártnál jobb híreket kap, amitől egész nap úgy érzi, hogy a föld fölött lebeg. Alig akarja elhinni, hogy mindez valóság és nem csak álmodja az egészet. Végre megnyugszik, mert egyre inkább úgy érezte, hogy a sors úgy bánik önnel, mint egy mostohagyerekkel.

Nyilas (november 22.-december 21.)

Szabadságszerető lelke nehezen viseli a bezártságot, ezért elhatározza, ha kell egyedül is, de kimozdul otthonról. Nem szeretné senkire ráerőltetni magát, de azért örülne neki, ha valakivel közösen csinálhatna valami kedvére való programot. Mielőtt elkeseredne, szerencsére vágya meghallgatásra talál és váratlanul egyszerre több jelentkező is akad.

Bak (december 22.-január 20.)

Szélsőségesen gondolkodik, és csak a saját szemüvegén keresztül képes szemlélni az adott problémát. Érzelmei szinte rugóra járnak, egyszer kedves és türelmes, míg máskor indulatos és türelmetlen. Nem képes önmagát háttérbe szorítani, pedig jobban járna, ha képes lenne uralni az érzelmeit. Sajnos így is túlzottan sokat rontott a helyzetén. Nézzen önmagába!

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Egy titkos viszony lehetősége csábítja, de talán nincs is tisztában vele, hogy ez könnyen bajba sodorhatja, ha kitudódik. Hiszen tudatosan kellene ügyelnie a látszatra, nehogy kilógjon a lóláb. Nem érzi a veszélyt, pedig komolyan el kell gondolkodnia, amíg nem késő, hogy mit kockáztat. Csak a szíve után megy, pedig most a jövővel kellene foglalkoznia.

Halak (február 20.-március 20.)

Szorgalmas munkájának és kitartásának köszönheti, hogy az anyagi helyzete stabilizálódik és ezzel együtt a kedélye is javul. Az anyagi biztonság kiegyensúlyozottá teszi, és már kevesebbet morgolódik a társával. Fontos, hogy a nehéz munkával megszerzett jövedelmét ne költse el könnyelműen, hanem kamatoztassa, vagy gyorsan keressen egy jó befektetést.

A népszerű énekesnőt ismét kórházba kellett szállítani

X-Faktor: Tóth Gabi lezavarta a színpadról az egyik versenyzőt

Világbotrány: Előkerültek Diana hercegnő legtitkosabb orvosi leletei!

Cindy Crawford ezt is bevállalta: bugyiban pózolt az 50 éves modell


Nincsenek megjegyzések