Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Filmes boszorkányok és a csillagjegyek

A horoszkópod szerint az Óz, a Harry Potter vagy Eastwick egyik boszorkája lehetnél?
Kos – A gonosz nyugati boszorkány: Az Óz, a csodák csodája boszorkánya szerint akaratos, határozott, parancsoló vagy. A félelmet nem ismered. Ha el akarod érni a célodat, akkor bármilyen fegyvert bevetsz. Az ellenségedet kiüldöződ a világból, vagy bosszút állsz rajta.

Bika – Glinda: Az Óz, a csodák csodájának jó boszorkánya. Ahogy ő, úgy te is segítesz az elesetteknek. Szívesen meghallgatsz másokat, útbaigazítod őket, mert mindig örömödre szolgál, ha jó tanácsokkal teheted könnyebbé az emberek életét. Vidám és derűs vagy. Szereted a szép és a jó dolgokat.

Ikrek – Isabel Bigelow: A földre szállt boszorkány energikus, élettel teli, angyali teremtés. Rajong az újdonságokért, szeret mindent kipróbálni, örömmel segít az embereknek. Rendkívül okos és agyafúrt. Ha le kell győznie az ellenséget, vagy bosszút kell állnia, akkor vad és zabolátlan. Soha nem akar rosszat. Arra vágyik, hogy elismerjék és szeressék.

Rák – Sukie Ridgemont: Az eastwicki boszorkák szuperanyukája végtelenül türelmes, ahogy te is, mert nehéz kihozni a béketűrésedből. A családodért és a szeretteidért bármit megtennél. Mindennel és mindenkivel törődő, gyengéd embernek ismernek. A szerelemben gyengédségre és romantikára vágysz. Érzelmekben és intelligenciában rendkívül gazdag vagy, de olykor keveset gondolsz magadról.

Oroszlán – Jane Spofford: A filmes eastwicki boszorkány szerint kifinomult szépérzék és művészi tehetség jellemző rád. Az öltözködésed hivalkodó. Imádsz feltűnést kelteni. Szereted, ha elismerik a tudásodat, tehetségedet, és nem viseled el az unalmas, sablonos dolgokat. Az izgalmakat és a kalandokat keresed.

Szűz – Hermione Granger: A Harry Potter híres boszorkája jó szívű, önzetlen, elképesztően okos, és néha bosszantóan okoskodó. Neked is elképesztő az intelligenciád. Segítőkész, nemes lélek bújik meg benned. Józan személyiség vagy, aki nem szeret kockáztatni. Az egyenesség, az őszinteség, a becsületesség és a tisztesség embere vagy.

Mérleg – Sally Owens: Az Átkozott Boszorkány megfontolt és bölcs, valamint tele van álmokkal, de gyakran visszafogja magát, és óvatosságból nem mer igazán kibontakozni, pedig szeret szórakozni, élni, kalandozni, és mindent elsöprő szerelemről ábrándozik, mint te. A család és a testvéri kapcsolat szent számodra.

Skorpió – Mizuki: A 47 roninból ismert Mizuki elsősorban a fekete mágiához ért. Ez rád is jellemző. A filmes boszorkány bármire képes a szerelemért és a céljai eléréséért. Olyan ravasz lehetsz, mint a róka, de nem ez az egyetlen álcád, hiszen az illúzió és a csábítás nagymestere vagy. Ha bosszúról van szó, akkor jégszívű vagy, de egyébként gyengédek az érzelmeid.

Nyilas – Gilly Owens: Ugyanolyan van, mint az Átkozott Boszorkákból Gilly Owens, aki állandóan a saját feje után megy, imádja az utazást és az életet. Nagyon könnyen lesz szerelmes, de gyakran váltogatja a partnereit, miközben keresi az igazit, a nagybetűs szerelmet. Nehezen kötődik másokhoz, de a családja és a testvérei ez alól kivételek.

Bak – Fehér Boszorkány: A jeges szépséged és nyugalmad Narnia Fehér Boszorkányára hasonlít. Valójában csak nem szereted reklámozni az érzéseidet. Tudod, hogy mivel csábíthatnád el, befolyásolhatod a célpontjaidat. A csalódást, az árulást, az ellenszegülést rosszul viseled.

Vízöntő – Cassandra Nightingale: A bűbájos boszorkánya jóságos, vidám, élettel teli, csupa szív, akinek a mosolya és kisugárzása mindenkit elbűvöl. Vele mindenki ki tud jönni és remekül el lehet vele beszélgetni. A tudását és mágikus képességeit szívesen használja arra, hogy másoknak segítsen.

Halak – Alexandra Medford: Eastwick egyik legkiemelkedőbb boszorkánya kifinomult érzékkel, művészi tehetséggel, heves és erőteljes érzésekkel és spirituális képességekkel rendelkezik. A szíve soha nem fogy ki a reményből, vágyakozik a nagy szerelemre, a boldog családra. Imádja a barátait, az új izgalmakat, kalandokat.

Nincsenek megjegyzések